Färgchock i väntan på gjutning

Hej på er!
Nu var det ett tag sedan, jag hoppas ni inte tror att jag glömt er!? Naturligtvis inte, men det har varit lite paus både på husbygge och blogg, de går ju liksom hand i hand de där två! Nu väntar vi och byggarna mest tror vi, för i fredags när vi kom upp blev det varken byggbageri eller något möte, det var ingen där, och heller ingen byggbarack och ja...ingenting. Lite öde så där, utan all den aktivitet som bara sprudlat där uppe senaste veckorna. Ja, så här såg det ut...
 
Byggbaracken borta :( 
Blivande husgrund, övertäckt och ordentligt fastspikad
 
De hade nog hoppats på att kunna gjuta betongplattan förra veckan men på grund av det blöta "vintervädret" så kunde de mest troligt inte göra det. Det gäller att det är lite torrt då nämligen. Så, byggarna har helt enkelt tagit paus i väntan på fint väder och betong!
 
Simon var glad ändå, och passade på att inviga blivande uteplats på baksidan!
 
Rör för el sticker upp lite här och var i snön. Här är el draget ut till vår blivande brunn så pumpen har någon ström :)  
 
 
När det drar igång på tomten igen vet vi faktiskt inte, vi väntar helt enkelt. Undertiden börjar vi känna att det är dags att ta upp kakelfrågan igen, den var snabbt uppe för någon månad sen för att sedan läggas på is, men nu börjar det ju bli allvar att ta upp detta igen. Vi blev raskt påminda om alla val som ska göras då ett brev från tapet- och färgleverantören kom till oss förra veckan. Nu ska vi titta, fundera, testa och vrida och vända och sen skriva ner samtliga färgkoder/tapetval på vår ritning och skicka till företaget, och som ett brev på posten kommer det en massa hinkar med färg/lim och tapet sen! Har ni kört dataspelet "The sims" någon gång (där man bygger hus) så fick jag precis den känslan, att välja färg/tapet till alla väggar...grejen är bara den att nu är det liiiite allvarligare. Man kan liksom inte trycka ctrl-z för att ändra sig, haha! "The sims"-känslan påverkades en aning av att man på leverantörens hemsida kan testa alla kulörer på sitt egna hus på deras hemsida.
Simon gjorde ett första test....vad tycks?