Flyttnytt!

Hej på er!
Februari är i intågande och nu märks det att flytten närmar sig. Vi har fått bekräftelsebrev på att både lägenhet och el är uppsagd, den 31 mars ska nycklarna vara inlämnade och den 3 april ska lägenheten besiktigas. Det har även varit 2 olika spekulanter här och tittat på vår lägenhet, det var både roligt och lite märkligt. Det blir så himla tydligt att vi verkligen ska härifrån nu, vilket känns bra, men som sagt lite konstigt. Vi har ändå bott här i 3 år och har trivts bra, många minnen härifrån kommer att tas med!

 
Ikväll har det stora "packa noter-racet" börjat, 2 kartonger är stängda och märkta, så vi är på gång! 
Skönt att få ta lite i taget så det kanske blir liiite mindre stressigt sen. Väldigt skönt också att få se över vad man ska slänga/skänka eller sälja vidare, för ALLT ska inte med!
 
Husnytt då? Jo, vi har pratat med byggmästaren idag och han sade att det jobbas på för fullt! Snart är det dags för elektriker och innan dess ska ett el-möte ske där man går igenom ritningar och ändringar vi vill göra. Vi har även fått reda på när vi kan börja gå in och måla, och det blir direkt efter flytten sista mars. Vi hinner installera oss i vårt tillfälliga hem (hej mitt gamla barndomsrum!) och sen blir det påsklov, skidåkning och målning! Påsklovet är räddat med andra ord =) Det som ska göras då är tak i badrummen samt golv och tak i tvättstugan. Därefter kommer kakel/klinker på plats!
 
Vi är också i de sista funderingarna kring färg/tapet, men känner oss rätt säkra och har pratat med färgleverantören idag. Eftersom det ska målas först i påsk så har vi ingen stress, vi skickar in beställningen under februari.
 
Vi hoppas på att kunna göra ett litet husbesök på fredag för att se vad som hänt under veckan. Vore kul att se om någon liten vägg kommit upp, eller om man kan få en glimt av övervåningen. Vi får se!
Till dess, sköt om er!