Rörigt i vägg och tak.

Hej igen!
Ännu en vecka har gått och det händer så mycket nu så att det inte är klokt! I fredags var vi in i huset igen och vi möttes av upsatta väggar, gips och en massa sladdar! Elektrikern satte igång så fort vi godkände offerten, och för er som är nyfikna på hur det gick med den så gick den över budget den med. Dock inte med någon hutlös summa, men dock femsiffrigt. Valen vi gjorde med elektrikern kändes dock så bra så vi ville inte ändra någonting, och när offerten väl var godkänd kändes det så bra! 1300 meter av sladdar ska vårt hus innehålla trodde elektrikern, jag som hatar sladdar kan ju bara skatta mig lycklig åt att de är i väggar och tak och inte utanpå....
 
Sladdar sladdar sladdar....!
 
 Lilla badrummet med färdiggipsade väggar. Där ska det "bara" kaklas nu =) 
 
Byggarna jobbar på och byggbageriet fortsätter efter den strålande nyheten att de varit väldigt nöjda i veckan med limpan, så idag är det ny bakdag och i morgon är det leverans! Känns skönt att vi fått en rutin kring NÄR vi kommer ut till huset, då är vi alltid välkomna in och det blir ingen överraskning för dem heller. Fredag är verkligen veckans bästa dag, så spännande varje gång!
 
Det vi haft för oss är att göra våra "läxor" som denna vecka bestod av att beställa handdukstorkar och fasadlampa. Elektrikern behöver ju veta vad som ska sättas dit så han kan förbereda för det, vilket var skönt på ett sätt då vi fick en väldig snabb deadline. Vi är rätt less på att ta beslut nu och då är det skönt att inte hinna vela så mycket. 
 
Handdukstorkar, i väldigt spännande utformning efter tips av elektrikern då väggytan inte är så stor där de ska sitta. Vi hoppas på varma handdukar trots att de hänger rakt ner, men det ska tydligen fungera fint. Ett litet handduksträd blir det i båda badrummen, både för långa och korta personer =) 
 
 
 
Fasadlampa, perfekt när man inte kan bestämma sig, här går det att ändra och testa bland en massa varianter!
Känns lysande, haha!
 
Flytten närmar sig också med stormsteg och vi kommer att adressändra upp till huset direkt från 1 april även fast vi inte bor där då på en gång. Med ca 6 veckor kvar så var det dags att köpa brevlåda också och den är beställd via nätet så vi hoppas på att den kommer nu i veckan. Känner mig mycket nöjd med att det är ett brev på lådan.
 
Till denna är även tre "brevlådesiffror" beställda så att vi kan sätta vårt husnummer på den!
 
Med dessa beställningar nu så är vi faktiskt klara med alla val till själva husbygget. Husmodell, kök, golv, badrumsinredning, kakel & klinker, el, färg & tapet, fasadlampor, tak... Så många att det knappt går att räkna upp!