Rock'n'Roll mitt i naturen, nu är vi äntligen nere!

Tiden går så fort när man har roligt, jag kan inte förstå att förra inlägget postades förra tisdagen!? Helt galet!
 
IGÅR blev övervåningen klar, bortsett från en liten klädkammare. Visst, lite duttmålning ska göras på sina ställen, men herregud känslan att idag få städa ur, göra en "skogräns" upp, ta ner varenda spackel/färgburk och kunna sitta nere och titta uppåt på de vita väggarna och de målade listerna... Det blev så fint! Jag lovade ju att posta några bilder, och de kommer (jag lovar nu igen), och det kommer inte att dröja en vecka. Vi har bara njutit live än så länge, (och gnuggat färgrester från parketten, duttat färg på list och vägg och list och vägg och list, och målat så sjukt många lister). I väntan på hur det ser ut nu så bjuder vi på en bild från förra veckan!
 
 
Det var här "Rock'n'Roll" startade! Hur bra namn när rollning är i fokus? Och än bättre, smakprov från vår spellista "Rollarna" på Spotify!:
* Rolling in the deep (Adele)
* Colors (Laleh)
* Färger i en vind (Pocahontas)
* Jag ska måla hela världen lilla mamma (Flamingokvartetten)
*...och en MASSA Rolling stones såklart!
 
 
Den här veckan är jag och Simon ensamma hemma då familjen åkt utomlands. Det innebär väldigt lite ensamtid i huset där vi bor, för att vara mycket tid i huset där vi ska bo. Tack till er som kommit och hälsat på oss i veckan! Det gör otroligt mycket att kunna ta en kaffekopp extra och få umgås en stund, samt att få pepp på det som redan är gjort.
Tack momma och moffa för jättemysigt besök och fantastisk blåbärspaj!!
 
På tal om påhälsning! Mitt i naturen bor vi, alldeles tydligt! En stor älg sprang förbi på ängen utanför igår, med många taggar och allt! Den sprang i full fart, vi följde spänt från ett fönster på övervåningen! Och sen, ett kvittrande nerifrån plötsligt. Där på köksön sitter nämligen en liten fågel, de vidöppna altandörrarna såg nog väldigt inbjudande ut!
 
Idag då? Visst sade jag att vi flyttat ner? Det kändes både bra och dåligt. Superskönt att få lämna övervåningen, nu är det ju bara nere kvar! Lyckorus första stunden. Sen, liksom tillbaka på ruta ett. Där föll energin en stund. Det är så mycket som ska spacklas (såklart), men man har liksom förträngt det, och idag kändes det inte roligt att spackla gipsskarvar längre 😒 Skruvskallarna i taket var lite mer motiverande, så några fler sådana blev gjorda, men sen tog vi kväll. Nu laddar vi om för i morgon!
 
Några skruvskallar i köket, omgång 1
 
 
Vi har dock inte bara jobbat idag, det blev faktiskt en ganska kort dag i jämförelse med de andra dagarna. Morgonen började med att vår bankperson kom på besök, roligt och spännande! Hon som vi har som kontaktperson helt enkelt, som har lånat ut miljonerna och följt resan från ritning till nu och framåt. "Det här är det bästa med mitt jobb sade hon", att få se vad alla räkningar och budgetar går till. Och det var faktiskt lite speciellt att få ha henne på plats när vi bara mötts i bankmöten på varsin sida bordet tidigare. Efter ett par timmar kom det ett jättefint mail där hon tackade för besöket, gav oss lite räkneuppgifter på nytt, bokning av nytt bankmöte och sen en snabb värdering ur hennes ögon vilket kändes lite häftigt. Helt plötsligt äger vi något som är värt så mycket, på en himla massa vis <3
Fresks hann vi också med, alltid lika trevligt, och dyrt =P
 
Är det slut nu? Nej egentligen inte, det finns mer att berätta, många kapitel blev det denna vecka. Blir ni helt chockade om det kommer ett nytt inlägg väldigt snart? Vi har bland annat vatten-nyheter att släppa!

Godnatt om en stund, nu kväll, tills dess; kram på er!